Як покарали: поліція Львова розшукала дітей-руферів, які збурили мережу

Поліція Львова розшукала неповнолітніх руферів, які збурили мережу

Поліція Львова розшукала неповнолітніх руферів, які збурили мережу

Події
01 жовтня 2018 11:31

У Львові правоохоронці встановили особи неповнолітніх руферів, які знімали відео своїх небезпечних пригод. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В соціальних мережах 25 вересня з’явилися відеоролики з двома неповнолітніми, які перебували на даху багатоповерхівки. Один з хлопців, схопившись руками за перила парапету, повис на даху, а інший фільмував дії свого товариша.

Працівники ювенальної превенції Франківського відділу поліції встановили особи неповнолітніх. Ними виявились двоє семикласників віком 12 років, які навчаються в одній з львівських шкіл.

Хлопці розповіли поліцейським, що вони займалися так званим руфингом, при цьому робили фотографії та знімали відео. Всі ці матеріали школярі оприлюднювали у соцмережах з метою збільшення кількості підписників та вподобань. Для батьків захоплення їхніх дітей стало великою несподіванкою, оскільки, як з’ясували правоохоронці, вони нічого про це не знали. 

Зі школярами та їхніми батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди, а також склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Де був: у Львові знайшли загубленого шестирічного хлопчика

Погуляли у "культурній столиці": у центрі Львова знайшли непритомних дівчат

Це Львів, крихітко: 17-річна дівчина пограбувала іноземця на 10 тисяч "зелених"

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах