Нічим пишатися: Львівщина очолила антирейтинг за кількістю ДТП з жертвами

Львівщина лідирує по кількості ДТП в Україні

Львівщина лідирує по кількості ДТП в Україні

Події
01 жовтня 2018 13:10

Львів та область лідирує у рейтингу щодо кількості дорожньо-транспортних пригод з потерпілими в Україні. Однак упродовж липня-вересня 2018 року показник загибелі учасників автопригод значно зменшився. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Незважаючи на значне зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод на 18,5% (за 6 місяців 2018 року – 861 порівняно з аналогічним періодом 2017 року – 1056), смертність у автопригодах залишилася, фактично, на рівні півріччя минулого року: 6 місяців 2018 року – 123 летальні випадки, 6 місяців 2017 року – 124.

Кількість дорожньо-транспортних пригод із летальними наслідками аналізували на координаційній нараді керівників правоохоронних органів у липні цього року, на яку були запрошені керівники Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Відтак, за наслідками вжитих заходів вдалося досягнути певних позитивних результатів. Протягом ІІІ кварталу 2018 року, на дорогах Львівщини внаслідок ДТП загинуло 55 осіб, а протягом аналогічного періоду минулого року – 84, що на 35% менше.

Зокрема, попри те, що область зберігає першість щодо кількості ДТП з потерпілими, упродовж липня-вересня 2018 року значно зменшився показник загибелі учасників ДТП.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не жени: названі найпоширеніші причини ДТП на Львівщині

Без права застави: у Львові арештували чоловіків, які побили поліцейських у лікарні

Загинула миттєво: у Львові жінка потрапила під маршрутку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах