Львів'янам на замітку: сервіс BlaBlaCar впроваджує платне бронювання поїздок

BlaBlaCar впровадить платне бронювання для пасажирів

BlaBlaCar впровадить платне бронювання для пасажирів

Події
10 жовтня 2018 16:51

У листопаді сервіс BlaBlaCar впровадить платне бронювання місць для пасажирів, які бажають їхати на відстань довшу 120 кілометрів. Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як раніше. Про це VG Львів повідомили у прес-службі BlaBlaCar.

Пасажир зможе обрати один з варіантів платного доступу: на 1 день за 49 гривень або на 1 місяць за 59 гривень. При цьому, бронювання місць в поїздках на короткі дистанції до 120 кілометрів залишиться безкоштовним.

Оплатити доступ до бронювання можна буде на сайті або в мобільному додатку BlaBlaCar. Компенсувати транспортні витрати водієві можна буде готівкою, як раніше.

Для власників автомобілів BlaBlaCar залишається безкоштовним. Як і раніше, вони зможуть публікувати свої пропозиції про поїздки із зазначенням вартості місця, кількості вільних місць і додаткових параметрів (часу і місця відправлення, розміру багажу та інших).

Для всіх діючих користувачів в Україні, кожен з яких зробив свій внесок в розвиток карпулінга і BlaBlaCar, компанія зробить подарунок. Пасажирам буде доступний 3-місячний безкоштовний доступ до бронювань, який необхідно буде активувати до листопада.

Усі зареєстровані користувачі BlaBlaCar отримуватимуть безкоштовний доступ на 1 місяць до бронювань. За цей час вони зможуть скористатися сервісом і оцінити переваги спільних поїздок. Після закінчення цього терміну сервіс запропонує їм обрати та придбати один з варіантів доступу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Чим він допоможе: у Львові запустили чат-бот LvivCityHelper

Запитай у чат-бота: хто з львівських депутатів представляє твою вулицю

Інструкція з використання: у Львові запустили мобільний додаток Lviv City Сard

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах