Чому не покарають: львівський суд закрив справу п'яного священника за кермом

Львівський суд закрив справу священиика щодо нетверезого водіння.

Львівський суд закрив справу священиика щодо нетверезого водіння.

Події
11 жовтня 2018 10:15

Львівський суд закрив справу щодо затриманого військового капелана УАПЦ Олега Михалика у нетверезому стані за кермом. Священника затримали у липні цього року.

Настоятеля Храму Введення в храм пр. Богородиці УАПЦ, який є військовим капеланом, Олега Михалика затримали нетверезим за кермом на проспекті Червоної Калини, 62 у ніч на 25 липня 2018 року.

За словами активістів, після прибуття поліції він пройшов тест на драгері, який показав результат 2,49 проміле, що є перевищенням норми більш ніж у 12 разів. Під час спілкування священик ледь не випав з автомобіля, поводився вельми зухвало, погрожував свідкам та називав їх "путінськими провокаторами".

Справу Олега Михалика 20 вересня слухала суддя Сихівського районного суду Софія Чорна. Під час судового засідання Олег Михалик заявив, що не вживав того вечора алкоголю, а також сказав, що патрульні не запропонували йому здати кров на вміст алкоголю у лікарні, пише ZAXID.NET.

Зокрема, суддя взяла до уваги те, що Драгер, який використовували патрульні, не зареєстрований у Державному реєстрі медичної техніки та виробів медичного призначення, тому результати тесту не можуть бути доказом. У висновку, суд звільнив Олега Михалика від адміністративної відповідальності "у зв’язку складу правопорушення в його діях", а також закрити проти нього адміністративне провадження.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Добре, хоч копів не побив: скандального львівського бізнесмена знову затримали п'яним за кермом

Повертався з клубу: з'явилися нові деталі смертельної ДТП на Львівщині за участі поліцейського

Загинула миттєво: на Львівщині п’яний депутат збив велосипедистку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах