Листопад здивує: якою буде погода у Львові цього тижня

Якою буде погода у Львові цього тижня

Якою буде погода у Львові цього тижня

Події
05 листопада 2018 17:50

У понеділок, 5 листопада, у Львові ввечері буде +11 градусів. Опадів протягом дня не прогнозується. Вітер північно-західний, 2-3.5 м/с.

У вівторок, 6 листопада, погода буде сухою і сонячною. Зранку буде похмуро, але до обіду проясниться. Температура повітря зранку становитиме +9, вдень +15, а ввечері +10 градусів. Вітер північно-західний, 2-3 м/с.

В середу, 7 листопада, небо над містом буде ясним протягом усього дня, опадів не передбачається. Температура повітря опуститься на пару градусів у порівнянні з початком тижня, пише tvoemisto.tv. Зранку і ввечері синоптики прогнозують +7, а в обід – 12 градусів тепла. Вітер північно-західний, 2-3 м/с.

В четвер, 8 листопада, зранку буде холодніше – 4 градуси вище нуля, однак все одно буде ясно і сонячно. Вдень темперутура підніметься до +12, а ввечері впаде до +6. Вітер північний, 1.5 м/с.

У пятницю, 9 листопада, буде похмуро протягом дня, однак вдень все ще буде тепло – 10 градусів тепла. Вранці та ввечері – 4 і 6 градусів вище нуля. Напрямки вітру постійно змінюватимуться протягом дня, але його швидкість буде меншою за 1 м/с.

В суботу, 10 листопада, небо затягне хмарами на весь день. Проте температура повітря буде +10 градусів вдень та 5-6 градусів тепла зранку і ввечері. Вітер північний, 1,5 м/с.

В неділю, 11 листопада, буде хмарно, але опдів не передбачається. Температура повітря від +4 підніметься вдень до +11, а ввечері опуститься до +8. Вітер північно-східний, 2м/с.

Нагадаємо, у вівторок, 30 жовтня, Львів побив температурний рекорд другий день поспіль. За словами синоптиків, причиною високої температури є теплі повітряні маси, які йдуть на Львівщину із Середземного моря.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Нагріло: сьогодні Львів побив температурний рекорд

Не сиди вдома: куди піти у Львові цього тижня (5-11 листопада)

Осінь у місті: п'ять атмосферних локацій для прогулянок у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах