Прийшли на запах: львів'янка заховала труп чоловіка за шафу

У Львові 73-річна жінка заховала за шафу труп власного чоловіка.

У Львові 73-річна жінка заховала за шафу труп власного чоловіка.

Події
06 листопада 2018 10:30

У Львові 73-річна жінка заховала за шафу труп власного чоловіка. Мешканці переконані, що пенсіонерка психічно хвора і становить для них загрозу, повідомляє ТСН.

Нестерпний сморід змусив сусідів 73-річної Світлани зайти до неї додому. Там, крім безладу, вони знайшли труп її чоловіка, котрий був за шафою, накритий курткою. Люди припускають, що тіло пролежало щонайменше тиждень – стільки часу вони не бачили Бориса. На Світлану сусіди нарікають роками – кажуть, що вона весь час їм капостить. Коли ще був живий чоловік, він її лікував, а зараз зовсім біда. 

"Спалила мені двері, порізала мені в туалеті двері, у коридорі постійно виливала сечу. Часто поліцію викликала, там заяви на неї є", - каже Ірина Закутна. 

"Тероризує, фактично, своєю поведінкою весь під’їзд. Вона то підпалює, то погрожує, то взагалі неможливо жити – ми живемо у постійному страсі. Мало того, що вона з сусідів знущається, вона ще знущається з тварин, вона їх б’є палкою, забиває", - каже Єлизавета Гуршал. 

У жінки начебто є син, але його десять років не бачили. Люди не знаходять управи на сусідку і бояться за своє життя. "В нас маленькі діти, ми можемо не встигнути – в той момент відбігти кудись, бо то в під’їзді на нас все летить, і тут все летить і підпалює. Ми можемо не прокинутися вночі, тому що це є дерев’яне перекриття, там купа сміття, паперу, воно просто спалахне в один момент", - озвучує страхи Ліля Малішевська.

На неврівноважену сусідку люди скаржилися на гарячу лінію міста та до поліції. Правоохоронці цьогоріч вже тричі приїздили на виклики, але нічого вдіяти не можуть - жінка дверей не відчиняє, а зайти силоміць вони не мають права. 

"Копію матеріалів ми скерували на психо-неврологічний диспансер, щоб вийшов якийсь чи психіатр, оглянув та надав нам відповідь з даного факту, але по теперішній час ми відповіді не отримали", - розповів дільничний Шевченківського відділу поліції Роман Вархоляк. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

Захищалася: на Львівщині 13-річна дівчинка зарізала батька

Затримали батька: на Львівщині зарізали двох хлопців

Заховав у шафі: на Львівщині чоловік зарізав жінку

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах