Неспортивний режим: польського футболіста двічі за день затримали п’яним за кермом

У Львові польського футболіста двічі за день затримали нетверезим за кермом

У Львові польського футболіста двічі за день затримали нетверезим за кермом

Події
22 листопада 2018 10:31

У Львові на польського футболіста Міхала Марковскі, який грає у футбольному клубі "Гурнік", склали два протоколи за водіння у нетверезому стані. Справи розглянуть Шевченківський та Галицький районні суди Львова.

Обидва правопорушення футболіст скоїв в один день. Відтак, о 6 годині ранку 28 жовтня він керував автомобілем "Maserati Ghiblі" на вулиці Фурманській у Львові в стані алкогольного сп'яніння. "Драгер" показав 1,17 проміле. Згодом, о 14:40 чоловіка зупинили за кермом на площі Данила Галицького з 0,32 проміле, пише Трибуна.

У документі особисті дані поляка вказані його рідною мовою, а не українською, а це заборонено. До того ж, необхідно вирішити питання, як залучати його до відповідальності, якщо він живе закордоном. Відтак, суди повернули протоколи на доопрацювання патрульним поліцейським.

Неспортивний режим: польського футболіста двічі за день затримали п’яним за кермом фото

Варто відзначити, протоколи повинні бути розглянуті протягом трьох місяців з моменту виявлення порушення: саме стільки дається для залучення до адміністративної відповідальності. В Україні за перше порушення за статтею 130 КУпАП "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції" покладено штраф в розмірі 10200 гривень з позбавленням водійських прав (останнє - на розсуд судді).

Додамо, Міхалу Марковскі 26 років. За свою кар'єру цей захисник виступав в основному за другорядні польські клуби. Пік його кар'єри - 12 матчів в Екстракласи за "Термаліку". Зараз він є гравцем клубу "Гурнік" з Ленчна, який представляє 2 Лігу Польщі (третій професійний дивізіон).

ДИВИСЬ ЩЕ:

Погані новини: труп немовляти, смерть патрульного, пожежа в автобусі й інші трагедії Львова за вихідні

Після зіткнення з фурою: у лікарні помер 31-річний львівський патрульний

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах