Оціни: львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток

У Львові презентували мобільний додаток My Pol

У Львові презентували мобільний додаток My Pol

Події
22 листопада 2018 15:53

Сьогодні, 22 листопада, у Львові презентували новий безкоштовний мобільний додаток My Pol, який пришвидшить реагування правоохоронців на виклики громадян та оптимізує роботу поліції. Про це  VG Львів повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Від сьогодні на території Львова та області додаток My Pol набуває статусу офіційного каналу зв’язку між службами Національної поліції України та громадськістю. Це пришвидшить реагування на виклики та оптимізує роботу поліції. У випадках надзвичайних ситуацій застосунок стане у пригоді людям, котрі не мають можливості викликати поліцію телефоном", — йдеться у повідомленні.

Оціни: львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток фото

Сервіс є повністю безкоштовним та відкритим до завантажень на платформах Play Market та App Store. Користувачі My Pol можуть миттєво викликати поліцію за допомогою кнопки SOS, що передає дані про особу та місцеперебування заявника, а також попередньо кваліфікувати правопорушення за допомогою спеціального меню.

Зокрема, додаток допоможе людям, котрі в силу певних причин не можуть добре комунікувати – наприклад, люди з обмеженими можливостями. Вони зможуть зв’язатись з поліцією і терміново надати інформацію. Їх повідомлення отримає диспетчер для скерування нарядів та черговий відділу або відділення поліції для реєстрації повідомлення.

Оціни: львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток фото 1

Серед інших функцій — можливість отримувати термінові сповіщення від поліції, оцінювати роботу поліцейського, переглядати карту з адресами відділів поліції, новини тощо. Розробники також працюють над англомовною версією, щоб програмою змогли повноцінно користуватися іноземці.

Додамо, Львівська область стала шостим українським регіоном, де запрацював My Pol. Ним вже користуються громадяни у Чернівецькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Волинській та Житомирській областях. 

Оціни: львів'яни можуть викликати поліцію через мобільний додаток фото 2

ДИВИСЬ ЩЕ:

Наступила на ногу — відповідай: чоловік погрожував львів'янці ножем

Серед білого дня: у Львові грабіжник з ножем напав на жінку

Серед білого дня: у Львові п'яний чоловік погрожував пістолетом перехожому

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах