Чорна П'ятниця сьогодні: що купити зі знижками у Цитрусі

Новина - Події - Чорна П'ятниця сьогодні: що купити зі знижками  у Цитрусі

Новина - Події - Чорна П'ятниця сьогодні: що купити зі знижками у Цитрусі

Події
23 листопада 2018 14:18

Настала гаряча пора для купівлі нових гаджетів - чорна п'ятниця в Цитрусі. Великий асортимент, знижки, товарні позиції, які дійсно цікаві покупцям.

Багато хто впевнений, що Черна П’ятница в Україні - не більше ніж маркетинговий хід. Цитрус вирішив зламати стереотипи і змінити погляд на Black Friday. Тому поцікавився у покупців, на які гаджети вони хочуть отримати знижки.

В ході народного голосування, що проходило на сайті напередодні акції, за 10 найбажаніших гаджетів покупці віддали більше 10 тисяч голосів. І ця десятка потрапила в асортимент акційного товару, який представлений в Чорну П'ятницю в цьому році!

Чорна П'ятниця сьогодні: що купити зі знижками  у Цитрусі фото

Повний список товарів ви можете побачити тут - https://www.citrus.ua/actions/black-friday.

20 учасників голосування отримали сертифікати на 1000 гривень на покупку в магазині, тому не забувайте брати участь в опитуваннях і акціях від Цитруса, так ви зможете балувати себе різними приємностями.


Яскраві знижки


Якщо ви шукайте, де купити смартфон або іншу техніку в Чорну П'ятницю, то ви сміливо можете здійснювати покупки в Цитрусі. Цього року знижки на товари до 70%. Погодьтеся, що чорна п'ятниця може стати вельми приємним часом для здійснення покупок.


Акційні товари в Чорну П'ятницю


Вибрати покупку ви можете з 19 представлених категорій, які включають в себе техніку для будинку, цифрові технології, розумні іграшки, портативні девайси, комп'ютери і ноутбуки, планшети, смартфони від провідних виробників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах