Цифра дня: скільки "євроблях" розмитнили у Львові

Скільки "євроблях" розмитнили у Львові та області

Скільки "євроблях" розмитнили у Львові та області

Події
07 грудня 2018 14:32

Минулого понеділка, 26 листопада, розпочалося розмитнення автомобілів на єврономерах за новими законами. У Львові та області вже розмитнили 173 автомобілі. 

За перший тиждень свої авто розмитнили тільки три власники, за другий тиждень – 170. Як повідомив прес-секретар Львівської митниці Роман Макар, найбільший ажіотаж на розмитнення почнеться в останні дні дії пільгового коефіцієнту на розмитнення, пише Tvoemisto.tv.

"130 авто розмитнили на суму близько 6 мільйонів гривень. Актуальних цифр поки не маємо, але можемо спостерігати позитивну тенденцію, як все більше власників починають розмитнювати свої транспортні засоби. Черг і затримок в роботі митниці немає", – зазначив Роман Макар.

Додамо, що для власників авто також запустили гарячу лінію, де громадяни можуть отримати інформацію про розмитнення. До того ж, відкрили консультаційний центр в управлінні львівської митниці ДФС на вулиці Костюшка, 1.

Нагадаємо, 25 листопада в Україні запрацював закон про розмитнення авто на єврономерах, за яким для власників "євроблях" встановили пільговий коефіцієнт на розмитнення авто протягом 90 днів. Регіональні сервісні центри МВС будуть цілодобово реєструвати розмитнені авто, які були на іноземних номерах. 

ДИВИСЬ ЩЕ:

На Львівщині стрілок з дробовиком тримає у страху всю трасу: фото понівечених авто

Тачка на прокачку: львів'яни зробили Турбо Купе зі старого Москвича

Не паркуйтесь на газоні: на Сихові львів’янин розстріляв автомобілі своїх сусідів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах