Один загинув, п’ятеро – у лікарні: рейсовий автобус вирішив обігнати фіру

На Львівщині сталася смертельна ДТП за участі рейсового автобуса.

На Львівщині сталася смертельна ДТП за участі рейсового автобуса.

Події
10 грудня 2018 13:12

На Львівщині, на дорозі Броди–Радехів, сталася смертельна ДТП, в якій загинув водій ВАЗу та травмувалися п’ятеро пасажирів рейсового автобуса. Про це VG Львів повідомили у департаменті з питань захисту цивільного населення Львівської облдержадміністрації. 

Аварія сталасяу неділю, 9 грудня. О 18:32 поблизу с. Станіславчик Бродівського району зіткнулися рейсовий автобус Броди-Червоноград та легковий автомобіль.

"Водій рейсового автобуса Броди-Червоноград марки БАЗ А079.20 Еталон, здійснюючи обгін гужового транспорту під керуванням мешканця с. Станіславчик Бродівського району, 1976 року народження, який рухався в попутному напрямку, виїхав при цьому на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-21112", – йдеться у повідомленні. 

Один загинув, п’ятеро – у лікарні: рейсовий автобус вирішив обігнати фіру фото

Один загинув, п’ятеро – у лікарні: рейсовий автобус вирішив обігнати фіру фото 1

Як стало відомо, автобус рухався у напрямку міста Броди. За кермом перебував 52-річний мешканець Червонограда. Автомобілем ВАЗ керував мешканець села Лопатин Радехівського району, 1988 року народження, який внаслідок зіткнення загинув на місці події.

Також за медичною допомогою звернулись 5 пасажирів автобуса. Медики діагностували: у мешканки м. Сокаль, 2000 року народження та 16-річної мешканки с. Яструбичі Радехівського району забої правої частини обличчя, у мешканки м. Броди, 1967 року народження, забій лівої надбрівної дуги та гіпертонічний криз, 19-річний мешканець сел. Лопатин Бродівського району отримав забій лівого колінного суглоба, а 18-річна мешканка м. Червоноград – забій м’яких тканин обличчя зліва.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вщент: у Львові "БМВ" на швидкості врізався в автобус з півсотнею пасажирів

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

На Сихові п’яний водій розтрощив авто і втік: що залишилося від євроблях

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах