Різдво у Львові: дивись новий святковий проморолик міста

Оприлюднили новий різдвяний проморолик Львова

Оприлюднили новий різдвяний проморолик Львова

Події
13 грудня 2018 12:48

Управління культури Львівської міськради оприлюднило новий зимовий промоційний ролик міста. Автори кліпу хотіли показати, що в час Різдва у Львові завжди стаються якісь дивовижні історії і зацікавити львів‘ян і гостей міста мистецьким Львовом. Про це  VG Львів повідомили в Упралінні культури Львівської міської ради.

Основою ролика є історія, яка трапляється в музеї Іоана Георгія Пінзеля, і переносить головну героїню у стародавній Львів. Мистецький Львів має надзвичайно багато скарбів, і готовий поділитись ними - для цього лиш варто зайти в музеї Львова.

У ролику Різдвяний Львів через призму сприйняття старовинного Львова молодим поколінням. На сьогоднішній день їм важко уявити собі, що колись не існувало сучасних "гаджетів". Тому в уяві дівчинки вони всюди присутні. 

Спеціально для цього кліпу гурт "Рококо" створив мелодію за мотивами відомих колядок. Кожна сценка кліпу, це окрема історія, яка розказує про життя і побут героїв.

Режисером відео став Олександр Кулик за підтримки "Арт студії Івони Лобан", в рамках проекту "Під Зорею Пінзеля", гурту "Rockoko official".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Відео дня: італієць зняв кліп про львівські маршрутки

Вчи англійську абетку: у Львові зняли кліп на пісню "Несе Галя воду"

Львів атмосферний: дивись новий проморолик міста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах