Хотіли заробити: запоріжці рекламували наркотики в центрі Львова

Запоріжці рекламували наркотики в центрі Львова

Запоріжці рекламували наркотики в центрі Львова

Події
13 грудня 2018 13:51

У четвер, 13 грудня, близько 3:00 на вулиці Замарстинівській патрульні затримали двох чоловіків, які наносили на фасади будинків назви сайтів, де можна придбати наркотики. Про це  VG Львів повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

"Один чоловік наносив написи на стіни, а інший фотографував. На фасаді невідомий встиг нанести кілька адрес, де можна придбати заборонені речовини. Одному з них вдалося втекти", – йдеться у повідомленні.

Затриманий 30-річний чоловік зізнався, що напередодні приїхав із Запорізької області заробити таким чином гроші. За годину такої роботи йому обіцяли 300 гривень.

Він почав усіма підручними матеріалами та навіть своїм одягом затирати написи. Затер 10 написів аби їх не можливо було прочитати. Запевняв, що шкодує про скоєне.

Згодом патрульні розшукали другого зловмисника. Він також родом із Запоріжжя, але довший час проживає у Харкові. Чоловік знайшов для них цю роботу і був посередником, а також надсилав фотозвіти замовнику.

У Галицькому відділі поліції дільничний склав протоколи за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). Справу передали на розгляд адміністративній комісії.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандал: як покарають львів’янку, яка вживала наркотики при дитині

На кордоні у Львівській області затримали чоловіка з сімома валізами макової соломки: фото і відео

Спіймали на гарячому: на Львівщині медсестра психлікарні торгувала наркотиками

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах