Дивись графік: як працюватимуть львівські банки у новорічно-різдвяний період

Як працюватимуть львівські банки у новорічно-різдвяний період

Як працюватимуть львівські банки у новорічно-різдвяний період

Події
13 грудня 2018 15:53

Національний банк України визначив регламент роботи системи електронних платежів та порядок роботи банківської системи України в період святкових днів. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Національного банку України.

27, 28 грудня 2018 року система електронних платежів працюватиме в режимі продовженого банківського дня – на дві години.

29 грудня 2018 року до 13.00 у системі електронних платежів можуть здійснюватися лише платежі між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до Національного банку України та органів Державної казначейської служби України. Національний банк та органи Державної казначейської служби України можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників системи електронних платежів. Банківський день у системі електронних платежів  закінчується о 15.00.

30, 31 грудня 2018 року, 1, 5, 6 та 7 січня 2019 року системи електронних платежів, система електронної пошти Національного банку України, депозитарій Національного банку України, Система СЕРТИФ, Автоматизована інформаційна система "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працюватимуть.

2 січня 2019 року банки працюватимуть без клієнтів. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюватимуться.

3, 4 та з 8 січня 2019 року системи електронних платежів  і банківська система України працюють у звичайному режимі.

У період з 29 грудня 2018 року до 3 січня 2019 року включно діятиме офіційний курс гривні, встановлений Національним банком України 28 грудня 2018 року.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Новий рік на Сихові: з'явилась програма святкувань

У центрі Львова відкрили різдвяний ярмарок

Свято наближається: з'вилась програма новорічно-різдвяних заходів у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах