Розчавив дівчину і втік: 25-річного львівського поліцейського взяли під варту

Личаківський районний суд Львова обрав міру запобіжного заходу 25-річному патрульному, що вчинив смертельну ДТП на трамвайній зупинці у Львові.

Личаківський районний суд Львова обрав міру запобіжного заходу 25-річному патрульному, що вчинив смертельну ДТП на трамвайній зупинці у Львові.

Події
03 сiчня 2019 10:42

У середу, 2 січня, Личаківський районний суд Львова обрав міру запобіжного заходу 25-річному патрульному, що вчинив смертельну ДТП на трамвайній зупинці у Львові. 

Як розповів  в.о. начальника другого слідчого відділу територіального управління ДБР у Львові Максим Смілевський, підозрюваного взяли під варту на два місяці без права внесення застави. Винуватець ДТП на час слідства перебуватиме у СІЗО.

Нагадаємо, аварія сталася у неділю, 30 грудня, на вулиці Івана Франка, 68. Водій BMW на іноземній реєстрації в'їхав у трамвайну зупинку та розчавив 25-річну жінку, яка від отриманих травм загинула миттєво. Водій втік з місця ДТП, залишивши автомобіль за кілька сотень метрів від зупинки. Поліція затримала винуватця ДТП. Ним виявився 25-річний поліцейський.

Автомобіль врізався у зупинку, на якій сиділа дівчина. Фото

Автомобіль врізався у зупинку, на якій сиділа дівчина. Фото "Варта 1".

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Розчавив дівчину і втік: у Львові автомобіль врізався у зупинку

Загинула миттєво: у мережу виклали відео смертельної ДТП на Соборній

Один загинув, інший – у реанімації: під Львовом розбився автомобіль з патрульними

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах