Свято наближається: як працюватимуть львівські банки і держустанови на Різдво

Як працюватимуть львівські банки і держустанови на різдвяні свята.

Як працюватимуть львівські банки і держустанови на різдвяні свята.

Події
04 сiчня 2019 12:18

Цьогоріч на Різдво українці відпочиватимуть три дні, 5-7 січня. VG Львів пропонує графік роботи банків, ЦНАПів, сервісних центрів МВС та інших державних установ Львова на різдвяні свята. 


Центри надання адміністративних послуг 


До 4 січня включно ЦНАПи Львова працюватимуть за звичним графіком — з 9:00 до 19:00. 5, 6 та 7 січня ЦНАПи матимуть вихідні. З 8 січня львівські ЦНАПи відновлять роботу в звичному режимі.


Сервісні центри МВС


Сервісні центри працюватимуть із 9:00 до 18:00 з 2 по 4 січня. 5 січня установа працюватиме за графіком з 9:00 до 16:45. Із 6 по 8 січня — вихідні, після чого сервісні центри запрацюють у звичному режимі.


Відділення Укрпошти


Відділення Укрпошти працюватимуть за звичним графіком, вихідний — 7 січня. Цього дня не працюватиме навіть Головний поштамт (Словацького, 1) та дільниця кур’єрської доставки (пл. Двірцева, 1).


Центри "Паспортний сервіс"


Із 3 по 5 січня Паспортний сервіс на вулиці Словацького працюватиме у звичному режимі, тобто з 9:00 до 20:00. 6 та 7 січня — вихідні. 5 січня установа працюватиме за графіком із 10:00 до 16:00 без перерви на обід.

На вулиці Богдана Хмельницького центр працюватиме до 4 січня включно з 9:00 до 18:00, а 5 січня — з 9:00 до 15:00 без перерви на обід. 7 січня установа матиме вихідний.


Банки


3 та 4, а також із 8 по 11 січня й надалі вся банківська система працюватиме у режимі звичайного робочого дня, тобто . 5, 6 та 7 січня — вихідні.


"Львівводоканал"


У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. 


"Львівтеплоенерго"


"Львівтеплоенерго" працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.


Гаряча лінія міста


Із 22 по 25 грудня "Гаряча лінія" у Львові працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори, пише tvoemisto.tv

ДИВИСЬ ЩЕ:

Різдво з копами: львівську малечу кличуть на нетрадиційне святкування

До нас їде ревізор: в Україні закінчився мораторій на перевірки бізнесу

Кантори відпочивають: львів’яни зможуть обмінювати валюту через банкомати

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах