З ромами заодно: львівських поліцейських судитимуть за покривання крадіжок на вокзалі

Львівських правоохоронців судитимуть за покривання крадіжок на вокзалі

Львівських правоохоронців судитимуть за покривання крадіжок на вокзалі

Події
10 сiчня 2019 13:14

Чотирьох працівників поліції Львова судитимуть за прикривання грабежів та крадіжок на залізничному вокзалі. Поліцейських підозрюють в причетності до організованої злочинної групи з п’ятьма ромами. Про це VG Львів повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

У період з травня по серпень 2018 року поліцейські організували та прикривали систематичні злочини, які вчиняли роми на території Головного залізничного вокзалу Львова. За цей час вони награбували понад 160 тисяч гривень.

"Члени організованого угрупування з метою приховування своєї злочинної діяльності постійно змінювали номери абонентів мобільного зв’язку, а також для зменшення кількості скарг громадян про вчинені крадіжки, організували залишення кишеньковими злодіями документів потерпілих після їх викрадення у заздалегідь обумовленому місці", — йдеться у повідомленні.

Прокуратурою Львівської області повідомлено про підозру дев’ятьом учасникам організованої групи(створеної працівниками поліції) у вчиненні злочинів, передбачених частиною 5 статті 185 (крадіжка, вчинена організованою групою), частиною 1 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

На даний час до Галицького районного суду направлено клопотання про обрання учасникам організованої групи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення цих злочинів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Втекла на автомобілі: дівчина влаштувала різанину у центрі Львова

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Що відомо: нічна стрілянина у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах