Заплатиш за все: українська авіакомпанія змінила норми перевезень ручної поклажі

Українська авіакомпанія МАУ змінила норми перевезень

Українська авіакомпанія МАУ змінила норми перевезень

Події
15 сiчня 2019 16:46

З 15 січня 2019 року авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" змінить норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах. Про це VG Львів повідомили у прес-службі авіакомпанії.

Нові норми перевезення ручної поклажі будуть діяти для пасажирів, що придбали квитки з 1 листопада 2018 року для подорожі з 15 січня 2019 року, та залежатимуть від базового тарифу та/або класу обслуговування, за яким куплено квиток.

Пасажири, які придбали квитки, у вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти із собою на борт літака 1 місце ручної поклажі вагою до 7 кілограмів і розмірами не більше ніж 55х40х20 сантиметрів, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири, які придбали квитки, до вартості яких входить перевезення зареєстрованого багажу та пасажирам преміум економічного класу обслуговування на далекомагістральних рейсах, зможуть взяти із собою на борт літака 2 місця ручної поклажі: 1 місце вагою до 7 кілограмів і розмірами не більше 55х40х20 см та 1 місце вагою до 5 кг і розмірами не більш ніж 40х30х10 сантиметрів, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири бізнес класу середньомагістральних рейсів матимуть можливість перевозити 2 місця ручної поклажі: 1 місце вагою до 12кілограмів і розмірами не більше ніж 55х40х20 сантиметрів та 1 місце вагою до 5 кілограмів і розмірами не більш ніж 40x30x10 сантиметрів, а також верхній одяг та парасольку.

Пасажири бізнес класу далекомагістральних рейсів матимуть можливість перевозити 3 місця ручної поклажі: 2 місця загальною вагою до 15 кілограмів і розмірами не більше ніж 55х40х20 сантиметрів кожне та 1 місце вагою до 5 кілограмів і розмірами не більш ніж 40x30x10 сантиметрів, а також верхній одяг та парасольку.

Запитання, які найбільше цікавлять пасажирів МАУ.

Запитання, які найбільше цікавлять пасажирів МАУ.

Зокрема, з 15 січня кожен пасажир МАУ, незалежно від класу обслуговування та тарифу, за яким він придбав свій квиток, отримає можливість взяти з собою ще одну додаткову одиницю ручної поклажі вагою до 5 кілограмів та розмірами не більш ніж 40x30x10 сантиметрів, попередньо сплативши за її перевезення збір у розмірі 15 євро. Здійснити оплату за перевезення додаткового місця ручної поклажі можна буде в аеропорту відправлення.

Пасажирам, які окрім місць ручної поклажі, які дозволені нормами перевезення ручної поклажі, мають інші особисті речі, наприклад, такі як пакети Duty Free, ноутбук, преса для читання, фотоапарат, бінокль, портплед та інші, повинні бути спаковані у місце ручної поклажі.

Всі особисті речі пасажира, що не будуть спаковані у ручну поклажу, вважатимуться окремим місцем ручної поклажі або багажу, у разі перевищення дозволених норм перевезення ручної поклажі, та будуть прийняті до перевезення лише після сплати встановленого за їх перевезення тарифу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пакуй валізи: Львів з Торонто хочуть з'єднати прямим авіарейсом

Пакуй валізи: зі Львова до Гданська збілишили кількість авіарейсів

Полетіли: зі Львова запустять новий авіарейс

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах