Не потрап на гачок: шахраї дурять львів'ян на розмитненні "євроблях"

Шахраї дурять львів'ян на розмитненні "євроблях"

Шахраї дурять львів'ян на розмитненні "євроблях"

Події
16 сiчня 2019 15:50

Львівська митниця ДФС попереджає водіїв, які планують розмитнити автівки на іноземній реєстрації, про те, що вони можуть натрапити на шахраїв. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Державної фскальної служи у Львівській області.

"Ці так звані "посередники", які зголошуються допомогти оформити автомобілі для особистого користування громадянам, виявляються шахраями. Зокрема відомо, що є випадки, коли кошти та документи на свої автомобілі громадяни передали невідомим особам, які обіцяли за певну винагороду безперешкодно здійснити митне оформлення, про що навіть надали розписки", — йдеться у повідомлені.

Передавання відбувалося у визначеному місці та визначений час поза межами місця митного оформлення. Відтоді "посередники" документів та коштів не повертали та на зв'язок не виходять.

Львівська митниця ДФС просить громадян бути вкрай обережними, коли вони вирішують здійснити митне оформлення авто. У випадку, коли ви не можете чи не вмієте самостійно оформити митну декларацію, можна звернутись до митних брокерів, які є юридичними особами та мають дозвіл на провадження митно-брокерської діяльності.

Також для уникнення схожих ситуацій рекомендуємо укладати з митними брокерами договори про надання митно-брокерських послуг.

Нагадаємо, для власників авто також запустили гарячу лінію, де громадяни можуть отримати інформацію про розмитнення. Регіональні сервісні центри МВС будуть цілодобово реєструвати розмитнені авто, які були на іноземних номерах.

ДИВИСЬ ЩЕ:

На Львівщині стрілок з дробовиком тримає у страху всю трасу: фото понівечених авто

Тачка на прокачку: львів'яни зробили Турбо Купе зі старого Москвича

Не паркуйтесь на газоні: на Сихові львів’янин розстріляв автомобілі своїх сусідів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах