Роздягайся: якою буде погода у Львові цього тижня

Якою буде погода у Львові цього тижня з 4 по 10 лютого 2019 року

Якою буде погода у Львові цього тижня з 4 по 10 лютого 2019 року

Події
04 лютого 2019 15:58

Цього тижня у Львові погода буде стабільна і лагідна. Парасолька львів’янам також не пригодиться. Лише в суботу можна буде трішки змокнути, якщо вранці є невідкладні справи. На вихідні очікуйте потепління, повідомляє sinoptik.ua.

Сьогодні, 4 лютого, температура повітря протягом доби коливатиметься від 0 до 4 градусів тепла. Опадів не передбачається.

У вівторок, 5 лютого, опадів також не передбачається. Протягом дня буде хмарно. Температура повітря вночі становитиме 1 градус морозу, а вдень підніметься до 2 тепла.

У середу, 6 лютого, вранці у Львові небо буде ясним. Однак у середині дня воно затягнеться хмарами та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря протягом доби коливатиметься від -2 до +1 градусу.

У четвер, 7 лютого, до самого вечора у Львові буде триматися ясна погода. Опадів не передбачається. Температура повітря – від -3 до +2 градусів.

У пятницю, 8 лютого, небо у Львові буде ясним увесь день, лише ввечері затягнеться хмарами. Проте опадів не прогнозують. Термометр показуватиме від 4 градусів морозу до 3 градусів тепла.

У суботу, 9 лютого, протягом дня у Львові небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, який до полудня повинен закінчитися. Температура – від 1 градусу морозу до 5 гадусів тепла.

У неділю, 10 лютого, від ранку до самого вечора у Львові буде хмарно. Без опадів. Температура повітря від 1 градусу морозу підніметься до 8 градусів тепла.

Якою буде погода у Львові цього тижня з 4 по 10 лютого 2019 року

Якою буде погода у Львові цього тижня з 4 по 10 лютого 2019 року

ДИВИСЬ ЩЕ:

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Відео: казковий Львів засипає снігом

Чорно-біла зима: у мережу виклали ретросвітлини зі Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах