Сам торгував і дилерів "кришував": майора зі Львова затримали за збут наркотиків і хабарі

Торгував героїном: мМхабарі та збут наркотиків: відео

Торгував героїном: мМхабарі та збут наркотиків: відео

Події
07 лютого 2019 15:13

Майора львівської поліції викрили на вимаганні хабарів від наркодилерів за неперешкоджання їхній діяльності. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Протягом 2018 року Львівське управління Департаменту внутрішньої безпеки отримувало інформацію про хабарі співробітників місцевого управління протидії наркозлочинності.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що до вимагання та отримання хабарів від осіб, які займаються розповсюдження наркотичних засобів, їх аналогів та прекурсорів на території регіону, причетний 31-річний працівник керівної ланки Управління протидії наркозлочинності. Оперативники задокументували отримання хабарів загалом на 180 тисяч гривень.

Зокрема, поліцейського зловили на передачі 100 грамів героїну для продажу. За інформацією прокуратури Львівщини, після цього він вимагав хабар, обіцяючи не притягувати до відповідальності за збут цих наркотиків. Згодом він отримав аванс від збуту наркотиків — 3 250 доларів та 8 тисяч гривень, а наступного дня решту 3 250 доларів та 8 тисяч гривень. Його затримали 5 лютого, відразу після цього.

За фактом правопорушень відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі, трирічна заборона займати певні посади та конфіскація майна. Наразі правоохоронці встановлюють інші факти злочинів майора, а також його спільників.

ДИВИСЬ ЩЕ:

З хабарем у руках: у Львові затримали доцента університету

Як покарають: посадовця львівської міграційної служби спіймали на хабарі

Попався на гарячому: у Львові на хабарі "погорів" дільничний інспектор поліції

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах