Ставок більше немає: на Львівщині "замінували" букмекерські контори

Анонім повідомив на лінію 102 про замінування всіх букмекерських контор «Фаворит спорт» в Україні та, зокрема,  у Львові.

Анонім повідомив на лінію 102 про замінування всіх букмекерських контор «Фаворит спорт» в Україні та, зокрема, у Львові.

Події
14 лютого 2019 10:47

У середу, 13 лютого, анонім повідомив про замінування всіх букмекерських контор "Фаворит спорт". Про це VG Львів повідомили у "Гарячій лінії міста Львова". 

"За інформацією Державної служби із надзвичайних ситуацій, з посиланням на Службу безпеки України, надійшло повідомлення про замінування усіх букмекерських контор "Фаворит спорт" по всій Україні, включно зі Львовом", – йдеться у повідомленні. 

Як розповів zaxid.net речник УСБУ Львівщини Олег Александров, дзвінок про замінування надійшов на лінію "102". Вимог, які могли б не допустити вибух анонім не висував. У Львівській області загалом є 24 букмекерські контори "Фаворит спорт". 

Нагадаємо, що торгово-розважальні центри, супермаркети і ресторани у Львові впродовж кількох років "мінують" регулярно. За даними СБУ, ця інформація надходить з Росії

ДИВИСЬ ЩЕ:

Ніхто не кликав танцювати: львів’янка повідомила про замінування ресторану в центрі

Не розгубилась: рівнянка розповіла, навіщо "замінувала" львівський вокзал

Евакуювали півтори тисячі людей: поліція затримала "мінера" львівських супермаркетів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах