На закупи – зась: що збудують замість магазину на території "Кінескопу"

Що нового збудують на території "Кінескопу"

Що нового збудують на території "Кінескопу"

Події
15 лютого 2019 14:59

На території колишнього заводу "Кінескоп" на місці магазину "Екран" побудують торгово-офісні приміщення. Сьогодні, 15 лютого, відповідне рішення погодив виконавчий комітет Львівської міскради.

Інснуюючу будівлю розширять та добудують. Оновлена забудова буде мати шість поверхів. За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, детальний план території передбачає будівництво багаторівневого паркінгу біля новобудов, повідомляє tvoemisto.tv.

На території колишнього заводу збудують житловий комплекс. Зокрема, у корпус №42, що на вулиці Кульпарківській, 59 реконструюють приміщення вентиляційної камери, перетворивши його на хостел. А на вулиці Антоновича, 112а на місці колишнього заводу "Кінескоп" збудують багатоповерховий офісний центр та кафе-бар.

Додамо, попередником заводу "Кінескоп" у Львові у 1930-ті роки був польський завод "Полюкс", на якому збирали електролампи. У 1954 році тут збудували Львівський електровакуумний завод, який виготовляв кінескопи. Через економічну кризу 90-х років завод припинив роботу, 1999 року – його визнали банкротом, після чого на початку 2000-х почали продавати майно заводу.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дивись візуалізацію: як зміниться львівська Фабрики повидла

Вирубають чагарники – пустять маршрутки: у Львові розвиватимуть промзони

Зазирни у майбутнє: в Шевченківському районі з'явиться чотириповерхівка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах