Вхурделить: на Львів насуваються снігопади

На Львів насуваються снігопади: прогноз погоди на 22-24 лютого

На Львів насуваються снігопади: прогноз погоди на 22-24 лютого

Події
21 лютого 2019 17:26

У Львові 22-24 лютого очікується ускладнення погодних умов у зв’язку із проходженням атмосферних фронтів від циклону та надходженням холодного арктичного повітря. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради з посиланням на Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

У п'ятницю, 22 лютого, синоптики прогнозують дощ та мокрий сніг, який місцями переходитиме у снігопади. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вранці та вдень порививітру сягатимуть 15-20 метрів на секунду, місцями хуртовини.

Температура повiтря вночі становитиме від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень від -4 до +1 градуса. Метеорологи прогнозують відновлення снігового покриву, зниження температури.

На вихідних, 23-24 лютого — на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі від 5 до 10 градусів морозу, місцями -13-15 градусів, вдень 1-6 гадусів морозу.

Синоптики зазначили, що ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпеки. Відтак, такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Відео: казковий Львів засипає снігом

Чорно-біла зима: у мережу виклали ретросвітлини зі Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах