Весна близько: якою буде погода у Львові цього тижня

Якою буде погода у Львові цього тижня з 25 лютого по 3 березня 2019 року

Якою буде погода у Львові цього тижня з 25 лютого по 3 березня 2019 року

Події
25 лютого 2019 09:30

Цього тижня у Львові синоптики не передбачають сильних морозів. Подекуди сонечко тішитиме львів’ян не тільки променями світла, а й тепла.

У понеділок, 25 лютого, температура повітря коливатиметься від -1 зранку до +4 вдень. Опадів не передбачається, вітер – східний, 2,6-4,4 м/с.

У вівторок, 26 лютого, у Львові буде від 0 до +5 градусів. Хмарна погода протримається у Львові увесь день. Ввечері очікується дрібний дощ. Вітер – східний і південний ближче до вечора, 3-6 м/с.

У середу, 27 лютого, львів’ян чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Протягом усього дня опадів не передбачається. Термометр показуватиме від 0 до +3 градусів, вітер – південно-східний, 2-3 м/с.

У четвер, 28 лютого, у середині дня небо у Львові вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря сягатиме позначки 10 градусів тепла. Пориви східного вітру – до 8 м/с.

У п'ятницю, 1 березня, перший день весни у Львові буде хмарним, однак без опадів. Температура повітря становитиме 2-5 градусів тепла. Вітер – південно-східний, 3-5 м/с.

У суботу, 2 березня, небо буде безхмарним лише вранці. Без опадів. Температура повітрявід -3 до 0. Буде похмуро, вітер – південний, 2-5 м/с.

У неділю, 3 березня, небо затягнеться хмарами на весь день. Термометр показуватиме -5-3 градуси вище нуля. Опадів не передбачається, вітер – північно-східний, до 4 м/с.

Інформація про прогноз погоди у Львові на тиждень із сайту Sinoptik.ua.

Скріншот з сайту Sinoptik.ua

Скріншот з сайту Sinoptik.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Відео: казковий Львів засипає снігом

Чорно-біла зима: у мережу виклали ретросвітлини зі Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах