Lviv Fashion Week 2019: названі дата, локація, гості та бренди

Названа дата і місце проведення "Львівського тижня моди 2019".

Названа дата і місце проведення "Львівського тижня моди 2019".

Події
27 лютого 2019 13:40

23-й "Lviv Fashion Week" відбудеться 20-24 березня 2019 року на "Арені Львів". Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За словами організаторів, офіційне відкриття 23 сезону "Львівського тижня моди" пройде у рамках партнерства із "Французькою весною" — щорічного культурного заходу, творцями якого є Французький Альянс у Львові та Генеральне Консульство Франції в Україні.

"Спільна церемонія відкриття відбудеться 20 березня у приміщенні музейно-культурного комплексу "Львіварня", а її почесними гостями стануть: Ізабель Дюмон — Надзвичайний і Повноважений Посол Франції в Україні, Селін Метель — виконавчий директор Французького культурного інституту у Києві, Василь Кметь — Президент Французького Альянсу та Ніколя Фасіно — директор Французького Альянсу. Головною подією відкриття стане показ франко-швейцарського еко-бренду Isagus Extroversions. Колекція дизайнерки бренду Isagus Tausch представить актуальний світовий тренд — "suitanable fashion", тобто усвідомлений підхід до моди, що передбачає етичне та екологічне споживання, захист тварин, контроль над виробництвом тканин тощо", – йдеться у повідомленні. 

Втім, за словами організаторів, в основній програмі "тижня" яскраво домінуватимуть українські дизайнери з колекціями "осінь/зима 2019", зокрема, Vozianov, Marta Wachholz, Zahara, Juliya Kros, Kateryna Karol, Mykytyuk&Yatsentyuk, Onufriv O., Ivanna Yukhymchuk, Olesya Marchuk, LiLi Sas. Серед цьогорічних дебютів: KONYK, Anna Myxa, chereshnivska, Rimma Donna by Rimma Turkia.

Гостями з-за кордону стануть італійські бренди Balossa, Emilio Bonadio, польські дизайнери Klaudia Markievicz і Anna Kuzmitowicz, а також організатори фешн-івентів, фотографи та журналісти з Італії, Німеччини, Польщі та США.

"Основний розклад показів та презентацій сезону "осінь/зима 2019" доповнюватимуть освітня програма та шоурум. У рамах різноманітної освітньої програми учасників Lviv Fashion Week запросять на лекції та обговорення, що проходитимуть у Design House з 21 до 24 березня. Зокрема, передбачена лекція Isagus Tausch на тему "Планета-Екологія-Мода", – додають організатори.

Шоурум Lviv Fashion Week, в якому візьмуть участь близько 30 українських брендів, працюватиме безпосередньо на місці проведення показів — стадіоні "Арена Львів".

ДИВИСЬ ЩЕ:

Як пройшов кастинг на "Міс Львів 2019": пікантні фото і відео

Львовом пройшли найсексуальніші дівчата у червоних купальниках: фото і відео

Страшна сила: у мережу виклали фото 32 найгарніших львів’янок 1929 року

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах