Дихати нічим, вигуляти пса ніде: містяни розповіли, що найбільше дратує їх у Львові

Що найбільше дратує львів’ян у рідному місті. Фото Bomba.co.

Що найбільше дратує львів’ян у рідному місті. Фото Bomba.co.

Події
07 березня 2019 11:02

Львів’яни високо оцінюють освітлення та стан вулиць у місті, але дуже незадоволені інклюзивністю простору у Львові, якістю повітря і кількістю смітників. Такі результати оприлюдненого міськрадою дослідження "Якість життя у Львові 2018".

Так, на запитання про освітлення та стан магістральних вулиць у місті, 67,0% та 46,7% опитаних відповіли, що задоволені повністю. Також мешканці задоволені кількістю дитячих майданчиків (45,1%), проте, кожен третій незадоволений їхнім станом (31,6%). Також викликає невдоволення — стан відкритих водойм (55,1% незадоволених), контроль за безпритульними тваринами (44,6%) та наявність місць для вигулу домашніх тварин (43,6%).

"Незадоволені мешканці також якістю повітря (45,5%), рівнем шумового забруднення у місті (45,4%) та кількістю урн для сміття на вулицях міста (41,1%)", — йдеться у повідомленні.

Додамо, що соціологічне дослідження якості життя у м. Львів проводять вже вчетверте. Воно реалізоване Соціологічною агенцією Fama та К У Інститут міста. Збір первинних даних методом опитування "face2face" було здійснене Соціологічною агенцією Fama протягом серпня-вересня 2018 р. Вибіркова сукупність дослідження становить 1200 мешканців Львова. Похибка репрезентативності вибірки з довірчою ймовірністю 0,954.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Не пережив: у Львові в день знесення стели помер архітектор Монумента Слави

Страшна сила: з львівського салону краси "швидкими" вивезли трьох жінок

Довели: з вікна львівського університету викинулась аспірантка

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах