За чим стоять: біля "Ощадбанку" виникли величезні черги

У Львові біля "Ощадбанку" виникли величезні черги

У Львові біля "Ощадбанку" виникли величезні черги

Події
13 березня 2019 15:48

У вівторок, 12 березня, розпочалися виплати монетизованих субсидій в "Ощадбанку". Більшість львів'ян захотіли отримати свої гроші у перший день виплат. Відтак, на Львівщині, у районних центрах зокрема, виникли величезні черги у відділеннях банку. Люди бояться, що грошей може на всіх не вистачити.

"Ці побоювання безпідставні. Кінцевої дати, до якої слід отримати гроші, немає. Тобто, субсидіант може отримати їх будь-коли у зручний для нього час у найближчому відділення "Ощадбанку", — розповів zaxid.net заступник начальника з роздрібного бізнесу львівської філії "Ощадбанку" Ярослав Євстахевич.

Субсидії в області отримує понад 206 тисяч сімей. За попередніми рідрахунками, у банку мають отримати гроші на оплату житлово-комунальних послуг майже 60 тисяч мешканців Львівщини. Середня сума виплат становить від 2000 до 2600 гривень.

Для того, аби отримати гроші, субсидіант має пред'явити паспорт та ідентифікаційний код. Людям, які не є клієнтами "Ощадбанку" видають перекзи і оформлюють картки. Для клієнтів банку гроші перерахували на картку 12 березня.

За словами Ярослава Євстахевича, працівники банку видали понад 1100 переказів на суму 1,6 мільйона гривень за перший день видачі монетизованих субсидій. Черги є, однак, на думку працівників банку, вони зникнуть до кінця тижня, коли люди зрозуміють, що грошей вистачить усім.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Де проконсультуватися: за яких умов львів’яни можуть отримати субсидію

Декларуй не все: які доходи потрібно вказувати львів'янам для отримання субсидії

Розвінчали міфи: як діє нова програма житлових субсидій у Львові

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах