Відчиняй вікна: якою буде погода у Львові цього тижня

Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові цього тижня

Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові цього тижня

Події
18 березня 2019 17:20

На території Львівської області та Львова 19 — 21 березня вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міськради.

І незважаючи на це, протягом цього тижня синоптики обіцяють львів'янам приємну погоду. Парасольку, шапку і шалик sinoptik.ua радить закинути на антресоль. 

У понеділок, 18 березня, протягом всього дня буде хмарно. Вранці та вдень опадів не спостерігалося. Ввечері можливий дощ. Температура повітря трохи знизиться та не перевищуватиме +8 градусів. Вітер західний, до 4 м/с.

У вівторок, 19 березня, протягом усього дня буде похмуро. Вночі прогнозують дощ. Опадів не передбачається. Температура повітря коливатиметься від 3 до 9 градусів тепла. Вітер — до 2-4 м/с.

У середу, 20 березня, вранці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Повітря прогріється до +7 градусів. Вітер західний 2-4 м/с.

У четвер, 21 березня, з самого ранку й до пізнього вечора небо у Львові буде вкрите хмарами. Опадів не пердбачається. Нічна температура +2 удень зміниться на +7. Вітер західний, 2-5 м/с.

У п'ятницю, 22 березня, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Опадів синоптики не прогнозують.Температура коливатиметься від +6 до 11 градусів тепла. Вітер північно-західний, 3-6 м/с.

У суботу, 23 березня, у Львові буде хмарно, але у другій половині дня небо проясниться. Без опадів. Температура повітря сягатиме позначки +9 градусів. Вітер північно-західний до 4 м/с.

У неділю, 24 березня, похмура погода триматиметься у Львові до кінця дня. Без опадів. Температура повітря — від +3 до +14 градусів. Вітер південно-західний, 2-5 м/с.

Якою буде погода у Львові цього тижня 18-24 березня 2019 року: скріншот сайту sinoptik.ua

Якою буде погода у Львові цього тижня 18-24 березня 2019 року: скріншот сайту sinoptik.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Що накоїв ураган у Львові: фото, відео

Замість тисячі слів: під час зливи випадковий перехожий врятував Львів від потопу

Старі фотографії: як виглядав затоплений Львів 100 років тому

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах