Людей треба вивезти: до Винників курсують нелегальні маршрутки

На маршруті №36 зі Львова до Винників без дозволів курсують автобуси

На маршруті №36 зі Львова до Винників без дозволів курсують автобуси

Події
22 березня 2019 09:33

На маршруті №36 зі Львова до Винників без дозволів курсують автобуси Миколаївського перевізника АТП-14627. Про це повідомляє комунальний перевізник АТП-1.

Як повідомив заступник директора АТП-1 Олександр Струтинський, два автобуси розпочали курсувати з вулиці Забава у Винниках до площі Різні нібито за маршрутом №36, який насправді має кінцеву зупинку на площі Кропивницького. Однак, Миколаївське АТП-14627 не має договору із управлінням транспорту Львівської міської ради.

"Крім того, судячи з оголошень в автобусах, на цьому маршруті пенсіонери мають платити за проїзд, хоча рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради пенсіонерам передбачений безкоштовний проїзд на міських маршрутах", – зазначив Олександр Струтинський.

Директор АТП-1 Орест Хамула розповів, що це завдає збитків комунальному перевізнику, оскільки маршрут, за яким їздять нелегальні автобуси, дублює комунальні маршрути, зокрема №36А. Управління транспорту ЛМР та АТП-1 звернулися до управління Державної служби України з безпеки на транспорті, і 21 березня представники відомства оштрафували перевізника, однак його автобуси продовжують нелегально курсувати по Львову.

"Є невивезені люди в нижній частині Винників, і їх треба вивезти. У мене було погодження з Винників, але не було зі Львова. Я прекрасно розумів, що роблю. Так робиться увесь час: якщо є проблемний маршрут, то запускається, а потім доробляються документи, і питання закривається", – пояснив Zaxid.net співвласник АТП-14627 Орест Голод.

За його словами, він сам живе у Винниках, і обслуговувати цей маршрут його попросили місцеві мешканці. У майбутньому він планував випустити на нього три автобуси замість двох.

Нагадаємо, перевізник АТП №1 запроваджує квитки із захисною голограмою і планують запровадити посаду контролерів-касирів. Окрім цього, нові автобуси МАЗ та Електрон обладнають Wi-Fi-модемами.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Щоб не плакать, я сміявсь: добірка курйозів у львівських маршрутках

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Забита людьми львівська маршрутку "летіла" по зустрічній: пасажири обурені, що їх зупинила поліція

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах