Не гуляй там: на Сихові побили і пограбували 19-річного хлопця

У ніч з 21 на 22 березня на Сихові побили та пограбували 19-річного перехожого. Фото умовне.

У ніч з 21 на 22 березня на Сихові побили та пограбували 19-річного перехожого. Фото умовне.

Події
22 березня 2019 10:24

У ніч з 21 на 22 березня на Сихові у Львові побили та пограбували перехожого. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

Неприємний інцидент стався на проспекті Червоної Калини.  Як з’ясували поліцейські, 20-річний місцевий мешканець кілька разів вдарив в обличчя 19-річного юнака, а коли той втратив свідомість, втік, прихопивши його гаманець і навушники.

"Свідком події став перехожий. Коли молодий чоловік прийшов до тями, то разом з очевидцем попрямували за зловмисником. На спортивному майданчику вулиці Чукаріна вони помітили особу, яка з їх слів вчинила злочин. Він був в компанії друзів. Патрульні оперативно прибули на місце і стали свідками конфлікту між потерпілим і згаданими особами. Неподалік ймовірного нападника патрульні виявили порожній гаманець і банківську картку заявника", – йдеться у повідомленні.

Інспектори провели поверхневу перевірку 20-річного сихівчанина і виявили в нього частину грошей номіналом, який вказав потерпілий і навушники. Походження цих речей чоловік пояснити не зміг. На руці у нього були характерні сліди після нанесення ударів.

"На місце події викликали слідчих Сихівського відділу поліції. Попередня кваліфікація події за ч.2 ст.186 ККУ (Грабіж поєднаний з насильством). Чоловіка затримали", – йдеться у повідомленні.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Отримали виклик про зґвалтування: львів’янка заховала коханця в шафі й натравила на копів пса

Як у кіно: невідомі в масках пограбували десять офісів у Львові

Здивував: у львівській маршрутці чоловік став на коліна перед жінкою

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах