Шерше ля фам: загинув підозрюваний у вбивстві водія BlaBlaCar зі Львова Тараса Познякова

У Києві під час вибуху у квартирі загинув Луан Кінгісепп, якого підозрюють у вбивстві водія BlaBlaCar зі Львова Тараса Познякова.

У Києві під час вибуху у квартирі загинув Луан Кінгісепп, якого підозрюють у вбивстві водія BlaBlaCar зі Львова Тараса Познякова.

Події
25 березня 2019 13:50

У суботу, 23 березня, у Києві під час вибуху у квартирі загинув 28-річний громадянин Росії Луан Кінгісепп, якого підозрюють у вбивстві водія BlaBlaCar зі Львова Тараса Познякова. Про це VG Львів повідомили у Нацполіції Києва.

"В м. Києві на проспекті Науки відбувся вибух саморобного вибухового пристрою, внаслідок чого на місці загинула особа, у якої були паспорти громадянина України на ім’я Карпов Андрій Вікторович, 15.08.1996 р. н. та паспорт громадянина РФ на ім’я Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 р. н.", – написав на своїй сторінці у Facebook радник голови СБУ Ярослав Антоняк.

Луан Кінгісепп, фото i.uaportal.com

Луан Кінгісепп, фото i.uaportal.com

За словами Антоняка, після вибуху з квартири вибігла і втекла дівчина "кавказької національності". Під час огляду поліцейські виявили фрагменти саморобної вибухівки, чотири паспорти громадян України на різні призвіща та мобільні телефони. У поліції припускають, що вибух стався через необережне поводження з вибухівкою. 

Нагадаємо, водій сервісу BlaBlaCar Тарас Позняков 4 квітня 2016 року виїхав зі Львова до Києва на власному автомобілі й зник. Востаннє камери відеоспостереження зафіксували, що його машина з'їхала з траси в селищі Бобриця Києво-Святошинського району, що за 25 кілометрів від Києва. Через тиждень правоохоронці знайшли автомобіль зниклого львів’янина в одному з гаражів Києво-Святошинського району. У серпні 2016 року арештували першого підозрюваного у вбивсті – екс-бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба. Луан Кінгісепп є другим підозрюваним у справі. Його оголосили у міжнародний розшук за п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі збрoєю, бойoвими припасами або вибyховими речовинами) Кримінального кодексу України. Додамо, що Тараса Познякова так і не знайшли.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Померла в мами на руках: водій львівської маршрутки збив 10-річну дівчинку

Розчавив дівчину і втік: у Львові автомобіль врізався у зупинку

Загинула миттєво: у мережу виклали відео смертельної ДТП на Соборній

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах