Тільки без паніки: у центрі Львова на годину вимкнуть світло

30 березня о 20:30 у центрі Львова на годину вимкнуть світло.

30 березня о 20:30 у центрі Львова на годину вимкнуть світло.

Події
30 березня 2019 16:25

У суботу, 30 березня, Львів вдесяте приєднається до найбільшої природоохоронної акції у світі "Година Землі", на годину вимкнувши світло. Про це VG Львів повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

"30 березня о 20.30 у Львові погасне світло на головних спорудах міста — Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра і телевежі на Високому Замку", — йдеться у повідомленні. 

Цього ж дня о 18.00 буде висаджено пам’ятне дерево липа у РЛП "Знесіння", а також викладена свічкова ілюмінація у вигляді цифри 60, що символізує "Годину Землі". Окрім того, в трьох закладах мережі "!Fest" (Театр пива "Правда", "Львівська копальня кави", "Дзиґа") відбудуться вечірні акустичні концерти при свічках.

Напередодні акції, 27 березня о 15.00 пластуни разом з WWF Україна проведуть флешмоб, аби привернути увагу містян до акції і проблем екології. На площі перед пам’ятником Іванові Франку вони викладуть "живий" символ "Години Землі", який буде зафіксовано за допомогою аерозйомки. У акції візьмуть участь близько 60 осіб.

Додамо, що "Година Землі" проводиться щорічно в останню або передостанню суботу березня. Під час акції люди, організації та комерційні установи вимикають необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину. Уперше акція відбулася у Сіднеї 2007 року, а вже за рік її підтримали у всьому світі.

Тема "Години Землі" 2019 — Connect2Earth (Злови зв'язок із Землею) — це заклик відновити гармонійні взаємини із планетою, які людство почало катастрофічно швидко втрачати. Саме тому своєрідним лого події є позначка зв’язку, подібна до знаку WiFi.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Батьки в шоці: на Львівщині дитина знайшла 150 тисяч гривень і повернула власнику

Іронія долі: 40-річний львів'янин несподівано виявив, що 20 років одружений із незнайомкою

Я більше не Настя: львів’яни масово змінюють імена

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах