Не розслабляйся: синоптики розповіли, чого чекати львів'янам цього тижня

Прогноз погоди у Львові на 1-7 квітня 2019 року

Прогноз погоди у Львові на 1-7 квітня 2019 року

Події
01 квiтня 2019 14:49

Перший тиждень квітня надурить львів'ян сонячними променями і безхмарним небом, щоб ті розслабилися і повірили у весну. Однак, ближче до вихідних погода різко зміниться. VG Львів дізнався у Sinoptik.ua якою буде погода у Львові з 1 по 7 квітня 2019 року.

Сьогодні, 1 квітня, протягом усього дня у Львові буде сонячно. Однак, в обід може з’явитися північний вітер до 5 м/с. Температура коливатиметься від 2 до 9градусів тепла.

У вівторок, 2 квітня, знову буде сонячно протягом усього дня.Ттемпература повітря з нічної -1 підійметься до +9 градусів. Вітер південно-східний, до 6,3 м/с.

У середу, 3 квітня, на небі не буде ні хмаринки. Стовпчик термометра коливатиметься від 1 до 10 градусів тепла. Опадів не передбачається, а от південно-східний вітер до 6,3 м/с залишиться.

У четвер, 4 квітня, ранок у Львові буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Температура повітря становитиме 3 - 12 градусів тепла. Опадів не передбачається, а вітер послабиться до 4,5 м/с.

У п'ятницю, 5 квітня, у Львові ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Без опадів. Температура коливатиметься від 4до 13 градусів тепла. Вітер з’явиться в обідню пору - до 5,5 м/с.

У суботу, 6 квітня, у Львові сонця чекати не варто. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ввечері послабшає. Температура – від +4 до +9 градусів тепла. Вітер західний - 3-4 м/с.

У неділю, 7 квітня, від ранку до вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Незважаючи на це, стовпчики термометра піднімуться до 15 градусів тепла. Вітер - 2,9 м/с.

Прогноз погоди на перший тиждень квітня у Львові. Скріншот з сайту Sinoptik.ua

Прогноз погоди на перший тиждень квітня у Львові. Скріншот з сайту Sinoptik.ua

ДИВИСЬ ЩЕ:

Зірвані дахи і повалені дерева: синоптики радять львів’янам не розслаблятися

На автомобілі і будинки: у Львові вітер масово повиривав дерева

Що накоїв ураган у Львові: фото, відео

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах