Зарплата, готовність до шлюбу, пенсія: статистики розповіли найголовніше про львівських чоловіків

Скільки чоловіків мешкає у Львові, яка їхня середньомісячна зарплата, коли готові одружитися.

Скільки чоловіків мешкає у Львові, яка їхня середньомісячна зарплата, коли готові одружитися.

Події
31 липня 2019 16:47

Львівські статистики розповіли, скільки чоловіків мешкає у Львові та області, яка їхня середньомісячна зарплата, скільки отримують пенсії і коли "дозрівають" для створення сім’ї.

Як повідомили VG Львів у Головному управлінні статистики у Львівські області, на Львівщині налічується 1,2 мільйона чоловіків, або 47% від загальної кількості населення. Майже 60% з них – мешканці міст.

"Хлопчиків зазвичай народжується більше: на 100 новонароджених дівчаток припадає 105-106 хлопчиків. Серед сорокарічних мешканців області чоловіків і жінок майже порівну, з кожним наступним роком кількість жінок збільшується. Вже у віці 50 років на 100 жінок припадає 94, а у віці 70 років – 60 чоловіків відповідного віку. Це зумовлено тим, що чоловіки частіше помирають і живуть менше, ніж жінки", – йдеться у повідомленні.

За інформацією статистиків, створювати сім’ю львівські холостяки нині не поспішають. Якщо у 1990 році більшість з них одружувалася у віці 20–24 роки, то у 2018 році – у віці 25–29 років. Минулого року у Львівській області середній вік чоловіків під час реєстрації шлюбу перетнув позначку 30 років (жінок – 27 років). Із загальної кількості чоловіків, які вступили у шлюб, 81% – одружувалися вперше, 18% – розлучені, 1% – вдівці.

Додамо, у якому віці чоловіки Львова готові "народити" дитину.

Середньомісячна заробітна плата чоловіків минулого року становила 7137 гривень, що на 24% більше ніж у жінок. Середній розмір призначеної місячної пенсії у чоловіків на початок 2018 року на 33% перевищував розмір пенсії у жінок і становив 2664 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах