Вимагав камеру: у Львові чоловік погрожував вистрибнути з вікна поліції

У Львові чоловік погрожував вистрибнути з вікна поліції

У Львові чоловік погрожував вистрибнути з вікна поліції

Події
12 квiтня 2019 14:12

Вчора, 11 квітня, близько 17:30 у Сихівському відділі поліції Львова чоловік  вискочив на підвіконня та погрожував самогубством. Він вимагав приїзду журналістів. Про це VG Львів повідомили у відділі комунікації у Львівській області.

Правоохоронці переконали чоловіка зійти з підвіконня та продовжили бесіду з ним у кабінеті. 28-річний мешканець Тернополя раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та пограбування. Зараз чоловіка підозрюють у причетності до пограбування, яке відбулось в ніч на 10 квітня.

"Його запросили у відділ поліції для надання свідчень та пояснень. Під час розмови з працівником поліції він вскочив на підвіконня і вимагав щоб до нього прибули журналісти. Існує ряд прямих доказів, котрі свідчать про те, що він таки причетний до скоєння цього злочину. Ймовірно, він вирішив у такий спосіб уникнути відповідальності", – розповів очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

Пограбування, до якого може бути причетний підозрюваний, сталось 10 квітня близько 1:30 на проспекті Червоної Калини. Зловмисники, погрожуючи насильством, відібрали у перехожого, 33-річного львів’янина, гроші, мобільний телефон, золоту каблучку, обручку, годинник "Apple Watch" та банківські картки – всього на загальну суму близько шістдесяти тисяч гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Наївся наркотиків: львів'янин намагався скоїти суїцид

Заліз під авто і розклав багаття: львівські поліцейські врятували кримчанина від самогубства

Припаркувала машину та поставила свічку: молода львів'янка стрибнула з моста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах