Без пам'яті і документів: львівські медики півроку розшукують рідних пацієнта

Львівські медики понад півроку розшукують родичів пацієнта

Львівські медики понад півроку розшукують родичів пацієнта

Події
17 квiтня 2019 13:46

Більше ніж півроку львівські медики намагаються встановити особу пацієнта, якого в лікарню “швидкої допомоги” доправили з вулиці, повідомляє ТСН.

Уже вісім місяців невідомий живе в лікарні швидкої допомоги, звідки родом та як його звати – не знає. Ледь притомного чоловіка знайшли неподалік приміського воклазу. На станцію швидкої допомоги зателефонували перехожі і повідомили, що людина з ампутованою ногою лежить посеред вулиці, поруч немає ні інвалідного візка, ні милиць.

Літній чоловік нічого про себе не пам’ятає. На вигляд йому років 60, але точно свого віку він назвати не може. Лікарі зазначили, що чоловік був чисто вдягнений, тверезий, але без документів і не міг говорити.

“Доглянутий, чистий. Людина не могла говорити в силу того, як потім встановили, він переніс інсульт. Його просто десь вивезли, таке враження, і викинули, як не хочу говорити кого, на узбіччі”, – розповів завідувач терапевтичного відділення Михайло Чикеречко.

Уже в лікарні з’ясувалося, що пацієнт повністю втратив пам’ять. Без імені, відповідно, і без документів, узяти людину геріатричний пансіонат відмовився. Виписувати чоловіка на вулицю медики не стали – залишили жити в лікарні. Чоловік дуже охайний та доброзичливий, все розуміє, лиш відповісти не може.

Медики двічі викликали патрульних – ті пробивали чоловіка по всеукраїнській базі зниклих людей, але збігів не знайшли. Однак, у поліції Львівщини твердять, що про чоловіка, який живе в лікарні, вперше чують. Патрульні, яких викликали медики, інформацію про нього, виявляється, не передали, тож пошуки рідних чоловіка правоохоронці розпочинають лише зараз.

Медики сподіваються, що хтось із рідних упізнає чоловіка та приїде по нього.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Купив булочку і викликав копів: розшукати 14-річного підлітка допоміг водій маршрутки

Де була: 19-річну мешканку Брюховичів знайшли

Де був: під Львовом знайшли загубленого 9-річного хлопчика

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах