Наїлися: півсоті львівських військовослужбовців потрапили до лікарні

У Львові масово отруїлися військовослужбовці

У Львові масово отруїлися військовослужбовці

Події
03 травня 2019 10:42

У Львові в одній із частин Національної гвардії масово отруїлися 57 військовослужбовців. Про це у Facebook повідомляє Західне територіальне управління Нацгвардії України.

"До медичного пункту військової частини 4114 29 квітня звернулись 27 військовослужбовців зі скаргами на погане самопочуття, з ознаками розладів травлення. Всіх військовослужбовців було відправлено до військового госпіталю в місто Золочів. Наступного дня, для локалізації можливої інфекції, в госпіталь було відправлено ще 30 військовослужбовців з вірогідними ознаками", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напередодні майже всі військовослужбовці перебували на службі з охорони громадського порядку в місті Львові, до деяких приїжджали родичі.

"Всі продукти харчування, що надходять на забезпечення військової частини, проходять вхідний контроль та їх якість підтверджуються супровідними документами. У військовій їдальні харчується понад 300 чоловік, тому говорити про те, що військовослужбовці з’їли неякісні продукти харчування в їдальні, немає підстав", – наголошують у прес-службі Західного територіального управління Нацгвардії України.

В їдальні військової частини були відібрані проби харчових продуктів, готової їжі, змиви та інше. Результати будуть відомі найближчим часом. На сьогодні стан здоров’я військовослужбовців задовільний. По даному факту призначене службове розслідування.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Пообідали і — в лікарню: у львівській піцерії масово отруїлися відвідувачі

Ласкаво просимо: львівський ресторан, де отруїлось 25 людей, знову відкрили

Не догледіли: через щурячу отруту на Львівщині до реанімації потрапило двоє малюків

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах