Tuborg підтримав музичний експеримент "Антитіла" та "Clean Bandit"

Tuborg підтримав музичний експеримент «Антитіла» та «Clean Bandit», що буде презентований в турі "HELLO" 25 травня.

Tuborg підтримав музичний експеримент «Антитіла» та «Clean Bandit», що буде презентований в турі "HELLO" 25 травня.

Події
21 травня 2019 16:10

Tuborg підтримав музичний експеримент "Антитіла" та "Clean Bandit", що буде презентований в турі "HELLO" 25 травня.

Володар "Ґреммі" група Clean Bandit та відомий український гурт "Антитіла" об’єдналися заради музичного експерименту. Ініціативу гуртів підтримав бренд Tuborg . Музична платформа на якій працює Tuborg закликає відкрити себе для більшого та не боятися отримувати новий незвичний досвід, який може змінити життя.

Гурту "Антитіла" було запропоновано зробити свою версію одного з хітів групи Clean Bandit. "Антитіла" надали світовому хіту власне "фірмове" звучання і національний колорит, змусивши його звучати по-новому.

Фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя зазначив: "Цей трек надихає на творчість і пробуджує прекрасні почуття. Це і підштовхнуло до продуктивної роботи над композицією. Зовсім скоро кожен зможе оцінити плоди нашої спільної праці з британськими колегами".

Clean Bandit, тріо, до складу якого входять Грейс Чатто і брати Люк та Джек Паттерсони, розповіли, наскільки їм було приємно співпрацювати з гуртом "Антитіла". Говорячи про трек, Грейс Чатто сказала: "Ми раді співпрацювати з гуртом "Антитіла" і дізнаватися більше про людей і місця, які надихають їх на нові музичні експерименти. Для нас це цікавий досвід, тому ми з нетерпінням чекаємо на результат нашої спільної співпраці".    

Наразі "Антитіла" готують нову відеороботу. Подробиці гурт не розголошує, але відомо, що кліп та пісня будуть представлені 25 травня у Львові на першому концерті групи Антитіла в рамках стадіонного туру "Hello", спонсором якого виступив Tuborg. Пісня також прозвучить в інших містах України, а саме Харків, Полтава, Одеса та Київ під час live-show "Hello".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах