Діставай шампура: якою буде погода у Львові цього тижня (3-9 червня)

Прогноз погоди у Львові на тиждень з 3 по 9 червня

Прогноз погоди у Львові на тиждень з 3 по 9 червня

Події
03 червня 2019 13:31

Цього тижня у Львові прогнозують тепло і подекуди дощі. VG Львів дізнався, яку погоду передбачає sinoptik.ua, аби львів'яни знали, коли слід взяти парасолю, а часом і гумаки.

У понеділок, 3 червня, у Львові прогнозують суху та ясну погоду. Температура повітря прогріється до +25. Вітер північно-східний, 1-4 м/с.

У вівторок, 4 червня, ранкове прояснення у Львові буде оманливим, адже день буде похмурим. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора. Температура повітря коливатиметься від +15 до +24 градусів. Вітер східний, 1-4 м/с.

У середу, 5 червня, протягом усього дня у Львові буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Максимальна температура повітря становитиме +25 градусів. Вітер південно-східний, 3-4 м/с.

У четвер, 6 червня,  від ранку хмари вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Львові до кінця дня. З обіду і до кінця дня йтиме дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від +16 до +25 градусів. Вітер південно-східний, 2-4 м/с.

У п'ятницю, 7 червня, у Львові небо затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Удень прогнозують дрібний дощ, який ввечері перейде у дощ із грозою. Температура повітря сягатиме позначки +26 градусів. Вітер південний, 2-3 м/с.

У суботу, 8 червня, з самого ранку у Львові небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Термометр покаже максимальну позначку +26 градусів. Вітер південний, 2-3 м/с.

У неділю, 9 червня, сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Температура повітря зміниться з +17 вночі на +22 удень. Вітер змінного напрямку, 1-3 м/с.

Прогноз погоди у Львові на тиждень з 3 по 9 червня. Скріншот сайту sinoptik.ua

Прогноз погоди у Львові на тиждень з 3 по 9 червня. Скріншот сайту sinoptik.ua

Нагадаємо, 28 травня у Львові сильний вітер повалив дерева, а зливою підтопило один будинок.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смішно до сліз: підбірка найкумедніших фотожаб затопленого Львова

Замість тисячі слів: під час зливи випадковий перехожий врятував Львів від потопу

Старі фотографії: як виглядав затоплений Львів 100 років тому

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах