Будь здоровий: у центрі запрацювала одна з найстаріших львівських аптек

У центрі запрацювала одна з найстаріших львівських аптек

У центрі запрацювала одна з найстаріших львівських аптек

Події
04 червня 2019 13:15

У Львові в приміщенні старої аптеки на площі Міцкевича відкриють нову аптеку. Уже цього тижня тут запрацює одна з аптек мережі "D.S".

Історичний інтер’єр приміщення під час реконструкції не чіпали. В аптеці продаватимуть ліки, медичні та косметичні засоби. Офіційне відкриття запланували на 7 червня, повідомляє tvoemisto.tv.

Для цієї мережі аптека стала другою старою львівською аптекою, яку відновили, зберігши історичний інтер’єр. Зокрема у 2012 році відновили роботу однієї з найстаріших аптек у Львові на площі Соборній, 1 – "Під Угорською короною".

Нагадаємо, аптека знаходиться на першому поверсі так званого "першого львівського хмарочоса" (будинок Шпрехера). Перша аптека почала працювати у цьому приміщенні ще у 1920 році. Розголос навколо виселення аптеки розпочався наприкінці травня 2018 року. Тоді власники будівлі відімкнули електроенергію у приміщенні аптеки, змушуючи її орендарів припинити роботу і переїхати. У липні з'явилася інформація про те, що старовинну аптеку на площі Міцкевича збережуть. Згодом, стало відомо, що дочірне підприємство Національної акціонерної компанії "Надра України" уклало угоду з новими орендарями приміщення на Міцкевича, 8, де має запрацювати аптека.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Замість аптеки – супермаркет: у мерії розповіли, що буде зі старовинною будівлею на Грушевського

Під час ремонту: у львівській поліклініці майстри виявили унікальну знахідку

Невідомий Львів: 10 фактів про головний універмаг міста

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах