Досягли свого: у Львові запустять новий автобусний маршрут

У Львові запустять новий маршрут

У Львові запустять новий маршрут

Події
06 червня 2019 14:41

У Львові запустять новий маршрут від вулиці Пасічної до залізничного вокзалу і центру міста. Цей маршрут створять у рамках реалізації петиції "Забезпечення транспортного сполучення житлового комплексу "Пасічний" з іншими частинами міста".

Як повідомляє zaxid.net, керівник міського управління транспорту Олег Партика розповів, що у липні відбудуться зміни у маршруті №19. Він почне сполучати кінцеву трамваю №2 на Пасічній з лікарнею швидкої допомоги на вулиці Миколайчука.

Зокрема, розробляється новий маршрут, який має з’єднати район новобудов на вулиці Пасічній із центром та головним залізничним вокзалом.

"Реалізація петиції буде відбуватися у два етапи: перший етап – це запуск через цей район транзитного руху автобусу №19, який буде сполучати цей район з кінцевою трамвая №2 та лікарнею швидкої допомоги. Другий етап – це напрацювання нового маршруту, який з’єднає цей мікрорайон з центром міста і залізничним вокзалом", – зазначив Олег Партика.

Нагадаємо, у Львові зареєстрували петицію про продовження маршруту №21 Головна Пошта – ТЦ "Три Слони" до села Рясне-Руське.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Смішно до сліз: підбірка найкумедніших фотожаб затопленого Львова

Замість тисячі слів: під час зливи випадковий перехожий врятував Львів від потопу

Старі фотографії: як виглядав затоплений Львів 100 років тому

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах