Графік: як працюватимуть держустанови і банки на Трійцю

Графік роботи держустанов і банків на Зелені свята

Графік роботи держустанов і банків на Зелені свята

Події
14 червня 2019 17:34

Цьогоріч на свято Трійці, 16 черня, українці відпочиватимуть три дні. Державні установи і банки також працюватимуть за зміненим графіком.


Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи)


У суботу, 15 червня, ЦНАПи Львова працюватимуть із 9:00 до 16:00. 16 та 17 червня у всіх ЦНАПах буде вихідний. За інформацією tvoemisto.tv, до звичного графіку установи повернуться з 18 червня.


Відділення Укрпошти


На вулиці Словацького відділення Укрпошти працюватиме 16 та 17 червня з 9:00 до 15:00 без перерви. За аналогічним графіком працюватиме кур’єрська доставка у відділенні на Двірцевій, 1.


Сервісні центри МВС


Територіальні сервісні центри 16 та 17 червня будуть мати вихідний. У суботу працюватимуть за графіком із 9:00 до 16:45. Всі наступні дні робочі: з 9:00 до 18:00.


Банки


У суботу, 15 червня, банки працюватимуть за графіком вихідного дня. Вихідними будуть 16 та 17 червня. Уточнити індивідуальні графіки окремих відділень можна на сайтах банків. Вихідні стосуються лише роботи відділень, але інтернет-банкінг, банкомати і термінали доступні цілодобово та без вихідних.


Центри "Паспортний сервіс"


15 червня у паспортних сервісах на вулицях Словацького та Богдана Хмельницького у Львові буде скорочений робочий день на одну годину, тобто з 9:00 до19:00. 16 червня — вихідний. Із 17 червня установи працюватимуть за звичним графіком: у суботу з 10:00 до 16:00, у будні — з 9:00 до 20:00.


"Львівтеплоенерго"


"Львівтеплоенерго" працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.


"Львівводоканал"


У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.


Гаряча лінія Львова


Із 15 по 17 "Гаряча лінія" у Львові працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на сторінку у Facebook "Гарячої лінії міста Львова". 

Нагадаємо, у червні львівський Сервісний центр у ЦНАПі на вулиці Костя Левицького, 67 працюватиме за зміненим графіком

ДИВИСЬ ЩЕ:

Запитай у чат-бота: львів'яни можуть відслідковувати транспорт у Telegram

Знайде маршрутку в Messenger: LvivCityHelper bot розширив свої можливості

Будь в безпеці — завантажуй: новий мобільний додаток може врятувати життя

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах