Це Львів, крихітко: міністерку освіти не пустили в школу, в якій вона раніше працювала

Міністерку освіти України Лілію Гриневич не пустили у львівську школу, в якій вона колись працювала. Фото mon.gov.ua/ua.

Міністерку освіти України Лілію Гриневич не пустили у львівську школу, в якій вона колись працювала. Фото mon.gov.ua/ua.

Події
21 червня 2019 16:11

Міністерку освіти України Лілію Гриневич, яка з робочим візитом завітала до Львова, не пустили в школу, в якій вона колись працювала вчителькою біології. Про це Гриневич написала на своїй сторінці у Facebook.

"Мене як Міністра освіти і науки вперше чиновниця від освіти міста Львова не пустила у школу поговорити з тренерами Нової української школи та перевірити впровадження реформи. Чиновниця з управління освіти вимагала написати листа та отримати дозвіл міського голови", – йдеться у дописі.

Як зазначили у прес-службі Львівської міськради, Лілію Гриневич не пустили у навчальний заклад, бо відповідного звернення від неї не надходило.

"Натомість відбулась комунікація директора департаменту освіти ЛОДА з керівником навчального закладу, йшла мова про певну політичну агітацію, оскільки на зустрічі мав бути присутній один з кандидатів у депутати. Ми вважаємо за недопустиме проводити політичну агітацію у навчальних закладах міста", – йдеться у повідомленні.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Скандальчик: львів'яни перетворили військовий меморіал на пляж

Нічого не шкода: львівський бізнесмен публічно освідчився вагітній жінці і подарував авто

Відеошок: львівська лікарка справила нужду в графин у фойє Львівської міськради

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Підписуйтеся на нас в Іnstagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах