З’явилася програма святкування Дня молоді у Львові

З’явилася програма святкування Дня молоді у Львові 2019 року «На Валах».

З’явилася програма святкування Дня молоді у Львові 2019 року «На Валах».

Події
24 червня 2019 15:23

У Львівській облдержадміністрації розповіли, які сюрпризи підготували для львів’ян і гостей міста з нагоди Дня молоді, який відбудеться 30 червня.

"Програма заходу наповнена різноманітними локаціями та активностями, зокрема, кожен охочий зможе взяти участь у битві "на купинах", піднятися на 10-метровий надувний скеледром, взяти участь в інтелектуально-розважальній грі "Mind Game" та поспілкуватися із волонтерами із 10 країн на міжнародному фестивалі культур. На найменших гостей свята чекає дитяче містечко, наповнене цікавими завданнями та іграми з аніматорами", – йдеться у повідомлення.

Окрім цього, на святі гості також зможуть ознайомитися із туристичною кухнею Львівщини, роботою пластового містечка, взяти участь у квестах.

"Святкування розпочнеться о 13.00 у сквері "На Валах" перед Львівською облдержадміністрацією і триватиме до 00:00. Вечірня програма включає дефіле оркестру Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного та виступи музичних гуртів та нічний кіноперегляд просто неба", – розповіли організатори.

Спеціальний гість заходу – переможець пісенного конкурсу "Голос країни" Оксана Муха. Також цього дня "На Валах" можна буде зафіксувати приємні спогади і миттєво отримати надруковані світлини завдяки фотобоксу.

Нагадаємо, куди піти у Львові останнього тижня червня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах