Нехай щастить: працівниця "Укрпошти", яка обслуговувала клієнтів російською, поїде зі Львова геть

Працівниця «Укрпошти», яка відмовлялася розмовляти з клієнтами українською мовою, буде звільнена і поїде зі Львова. Фото ум

Працівниця «Укрпошти», яка відмовлялася розмовляти з клієнтами українською мовою, буде звільнена і поїде зі Львова. Фото ум

Події
25 червня 2019 10:01

Працівниця "Укрпошти", яка відмовлялася розмовляти з клієнтами українською мовою, а обслуговували їх винятково російською, з 1 липня буде звільнена і поїде зі Львова геть. 

Ірина Іванова, а саме так звати працівницю відділення "Укрпошти" №13, що на вулиці Степана Бандери, переїде жити до Одеси. 

Працівниця

Працівниця "Укрпошти", яка обслуговувала клієнтів російською, виїде зі Львова. Фото Діана Іванків.

За словами директора львівської дирекції "Укрпошти" Миколи Ростова, це рішення Іванової не пов’язане зі скаргами на неї. Він також запевнив zaxid.net, що його працівниця ніколи не скаржилась на цькування з боку клієнтів чи інших працівників через російськомовність.

На думку Ростова, Ірині Івановій треба було дати більше часу, аби вона самостійно навчилась розмовляти українською мовою.

Нагадаємо, що про російськомовну працівницю відділення "Укрпошти" кілька разів у Facebook повідомляла львів’янка Діана Іванків. За її словами, жінка неодноразово відмовлялась обслуговувати клієнтів українською. Діана Іванків скаржилася на працівницю і на "гарячу лінію" "Укрпошти", після чого Івановій зняли премію.

Нагадаэмо, Львівська міськрада зобов'язала усіх працівників сфери обслуговування у місті користуватися винятково українською мовою, а будь-яку іншу вживати лише після прямої вимоги клієнта.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах