Графік: як працюватимуть держустанови і банки на День Конституції

Держустанови і банки працюватимуть за зміненим графіком

Держустанови і банки працюватимуть за зміненим графіком

Події
26 червня 2019 12:43

У п'ятницю, 28 червня, в Україні святкуватимуть День Конституції. Відтак, українці будуть мати три вихідних. Державні установи і банки у святкові дні працюватимуть за зміненими графіками.


Відділення Укрпошти


У п'ятницю, 28 червня, відділення Укрпошти на вулиці Словацького працюватиме з 9:00 до 15:00 без перерви. За аналогічним графіком працюватиме кур’єрська доставка у відділенні на Двірцевій, 1.


Центри "Паспортний сервіс"


За інформацією tvoemisto.tv, 27 червня у паспортних сервісах на вулицях Словацького та Богдана Хмельницького у Львові буде скорочений робочий день на одну годину, тобто з 9:00 до 19:00. 28 червня — вихідний. Із 29 червня установи працюватимуть за звичним графіком: у суботу з 10:00 до 16:00, у будні — з 9:00 до 20:00.


Банки


Протягом трьох днів, 28-30 червня, банки матимуть вихідні. Уточнити індивідуальні графіки окремих відділень можна на сайтах банків. Вихідні стосуються лише роботи відділень, але інтернет-банкінг, банкомати і термінали доступні цілодобово та без вихідних.


Сервісні центри МВС


У четвер, 27 червня, територіальні сервісні центри працюватимуть за скороченим графіком з 9:00 до 17:00. Не працюватимуть 28, 30 червня та 1 липня. У суботу — за графіком із 9:00 до 16:45. Натомість 2 липня розпочнуть роботу у звичному режимі.


"Львівтеплоенерго"


Комунальне підприємство "Львівтеплоенерго" працюватиме у звичному режимі, подаючи гарячу воду та тепло споживачам. У разі виникнення аварійних ситуацій їх оперативно усуватимуть. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85.


"Львівводоканал"


У святкові та вихідні дні на підприємстві працюватимуть виробничо-технічні підрозділи, які стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон диспетчерської працює цілодобово, тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50. Інформація про аварійні відімкнення водопостачання оперативно розміщується на офіційному веб-сайті підприємства та на порталі Гарячої лінії міста.


Гаряча лінія міста


Із 28 по 30 червня "Гаряча лінія" у Львові працюватиме за звичним режимом — цілодобово, дзвінки на номер 15-80 опрацьовуватимуть чотири оператори. Скарги також можна писати й на сторінку "Гарячої лінії міста Львова" у Facebook. 

Нагадаємо, на вихідних, 28-30 червня, у графіку роботи Центрів надання адміністративних послуг Львова також відбудуться зміни.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах