На хотіли знайомитись і пити: на Сихові молодики побили двох школярок

У Львові молодики побили двох школярок. Фото умовне.

У Львові молодики побили двох школярок. Фото умовне.

Події
08 липня 2019 12:45

На вихідні у Сихівському районі Львова молодики побили двох школярок. Про це повідомила мати однієї із дівчат Анастасія Денисюк-Кобилик.

За її словами, інцидент стався у суботу, 6 липня. Хлопці підійшли до дітей, пропонуючи познайомитись і випити невідомої речовини з пляшки. Коли ж дівчата відмовилися, молодики їх побили.

"Двоє недолюдей, орієнтовно 18-20 років, ріст орієнтовно 1.80-1.90, спортивної тілобудови. В одного голубі очі, волосся світле. У другого русяве волосся. Вони намагались познайомитися з дівчатами,запропонували вжити невідомо що (в одного була банка рево, в другого – пластикова пляшка, наполовину заповнена). Цим же облили дівчат після відмови та завдали тілесних ушкоджень. Після відмови від подальшого знайомства та вживання вчинили напад та побили дівчат, які знаходились близько 19:30 у парковій зоні ім."Папи Римського", – йдеться у повідомленні

Родичі дівчат, одній із яких, як стало відомо, 15 років, просять зголоситися очевидців події. 

У коментрарі виданню Форпост, Анастасія Денисюк-Кобилик зазначила, що нападники намагались затягти дітей у ліс. 

"Одна з дівчат почала кричати. Ця недолюдина вдарила дівчинку у лице. Взяли за шиї, притискали до дерева намагались залити їм свою незрозумілу рідину, за волосся кидали об землю. Коли ті лежали на землі один до одного спитав "Що з ними далі робити будемо?". Дівчата чудом вирвались та втекли", – додала мати дівчинки. 

Люди навколо були, але, мабуть, думали, що то "малолітні розборки", тому ніяк не реагували. Та й дівчата, за словами матері, зі страху не кричали "допоможіть", а просто "диким криком верещали".

Анастасія Денисюк-Кобилик додала, що дівчата вже зняли побої, а батьки – написали заяви у поліцію. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах