Вчись, студенте: кого шукають і скільки платять ІТ-фахівцям у Львові

Кого шукають і скільки платять ІТ-фахівцям у Львові.

Кого шукають і скільки платять ІТ-фахівцям у Львові.

Події
17 липня 2019 11:00

Співробітники Львівського ІТ Кластера розповіли, яких працівників зараз найбільше потребує ринок і скільки їм готові платити. 

Information security engineer або ж інженер з інформаційної безпеки. Середня зарплатня такого спеціаліста в Україні — від 1500 доларів на місяць, пише Твоє місто.

DevOps інженер — той, хто розробляє продукт і бере участь в керуванні операційними процесами. Середня зарплата такого фахівця — 2500 доларів на місяць.

Senior QA та QA Tech Lead. QA або Quality Assurance specialist — це досвідчений тестер, який відповідає за якість роботи команди, тобто перевіряє результат роботи розробників. QA відповідає за останній етап перед випуском продукту, і від того, наскільки ретельно він виконає своє завдання, залежить результат роботи всієї компанії. Senior QA — це тестер з мінімум трьома роками досвіду, і в Україні він отримує в середньому 2500 доларів на місяць. Відразу за ним йде QA Tech Lead — керівник команди, середня зарплатня якого по Україні становить 3000 доларів на місяць.

Team Lead — це керівник команди розробників. Середня зарплатня такого фахівця в Україні — 3200 доларів на місяць.

Senior Software Engineer. Це розробник з більше, ніж 6 роками досвіду. Якщо за 5 років програміст вирішив не пробувати себе в ролі керівника, а продовжує займатись розробкою продуктів та сервісів — він Senior SE. Середня зарплатня в Україні таких програмістів — 3500 доларів на місяць.

Program Manager. Керівнича посада в ІТ-компанії, яка передбачає розробку стратегічних цілей та координацію команд і проєктів всередині компанії. Таким фахівцям в Україні платять всередньому 3700 доларів на місяць.

Technical Lead. Менеджер-розробник з понад восьмирічним досвідом, який відповідає за стратегію розвитку компанії в технічному плані. Зарплата — 4000 доларів на місяць.

Director of Engineering, він же  головний інженер. Як і Tech Lead, відповідає за технології, але більш зосереджений на ресурси компанії — він має шукати найбільш оптимальні технологічні рішення, виходячи з інженерного досвіду та можливостей працівників. Середня зарплатня в Україні — 5000 доларів на місяць.

System Architect. Його робота полягає в тому, щоби вибудувати схему розробки того чи іншого продукту з нуля. Це ІТ-спеціаліст, який приймає рішення щодо функціоналу та інтерфейсу цілих програмних комплексів майбутніх продуктів. Середня зарплата такого спеціаліста в Україні —5000 доларів на місяць.

Нагадаємо, епатажний ІТ-бізнесмен Михайло Лазор здивував  кохану і перехожих розкішним подарунком. ІТ-шник публічно освідчився вагітній жінці і презентував авто.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах