Люк, Златоцвіта, Магнус і Асканія: як львів’яни називали дітей у 2019 році

Названі найрідкісніші імена Львова у 2019 році.

Названі найрідкісніші імена Львова у 2019 році.

Події
06 серпня 2019 13:25

Статистики оприлюднили перелік найрідкісніших імен, якими називали новонароджених мешканці Львова і області з початку 2019 року. 

Як повідомили VG Львів в Головному управлінні статистики у Львівській області, до когорти "найрідкісніших" за перші кілька місяців 2019 року увійшли такі чоловічі імена: Александер, Арман, Амадей, Бартош, Борислав, Габріель, Дометій, Ільдар, Кипріян, Кацпер, Левій, Люк, Магнус, Нікодем, Ринат, Тиміш, Флоріан, Яробор.

Окрім того, у 2019 році у Львові з’явилися на світ дівчатка, яких непересічно нарекли: Аврора, Алеся, Аня, Арія, Асканія, Афіна, Беата, Віринея, Гелена, Дзвенимира, Златоцвіта, Корнелія, Мірра, Яра, Яринка.

Цікаво, що популярні ще кільканадцять років тому – Валерій і Вячеслав, у 2019 році статистики теж внесли до переліку "найрідкісніших" імен. Валери вже не в моді.

Нагадаємо перелік найпопулярніших імен, якими львівські батьки називали своїх дітей у перші місяці 2019 року. Додамо, що львів’яни масово змінюють імена. Українцям можуть заборонити оригінально називати дітей.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах